Gratis tattoo removal!

Vi har stiftet Ink Lovers Fonden. Og du kan 4 gange om årets ansøge om en gratis tatoveringsfjernelse for start til slut. Værdi ca. 25.000.- kroner. 

Lige så meget, som vi elsker tatoveringer her hos Ink Lover – lige så godt ved vi også, at tatoveringsentusiaster også har tatoveringer fra fortiden, som de fortryder. Det kan være ekskærestens navn, en ‘flot’ Amager-nummerplade aka tribal-helvede på lænden, amatør-arbejde, der ser forfærdeligt ud, eller måske er du tidligere bandemedlem, indsat eller lignende, og du ønsker at lægge afstand til din fortid. Det kan vi hjælpe dig med.

Vi har indgået et samarbejde med Real Skin Danmark, der vil stå for behandlingerne og udvælge vinderne sammen med juryen fra Ink Lovers. Real Skin har, som de eneste i Danmark, den nyeste og bedste teknologi på markedet – nemlig Cynosure Picosure. Se filmen længere nede for mere info.

Lyder det interessant med gratis fjernelse af din uønskede tatovering?

Så send os en ansøgning med et par billeder af din tatovering til [email protected] Ansøgningen skal indeholde din historie om tatoveringens oprindelse og hvorfor du gerne vil have den fjernet.

Deadline for ansøgninger i 2015 hedder 1. marts, 1. juni, 1. september og 1. december.

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Telefon nr. (skal udfyldes)

Din historie

Upload billede (maks. 1mb.)

Ink Lovers Fonden samarbejder med Real Skin Danmark. Se en præsentationsvideo af dem her.